Tarieven

Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende trimbehandelingen en de mogelijkheden voor een kattengedragsadvies.

.

.

.

Uitgebreide behandeling

Nagels knippen, oren en ogen nakijken, vacht doorkammen, onderwol uitdunnen en scheren van kleine klitten. Behandeling met droogshampoo is inbegrepen.

€ 75,-

Ontklitten en scheren

Alle onderdelen van de uitgebreide behandeling plus scheren van de buik of scheren van buik en rug. Bij een sterk vervilte vacht geldt een toeslag van €25,- op onderstaand tafief.

€ 85,-

Wassen en drogen

Alleen in combinatie met een trimbeurt. Bij de eerste trimbeurt bespreek ik of het wenselijk en haalbaar is om de kat te wassen. Meestal maken we hiervoor een separate afspraak ivm de benodigde extra tijd.

€ 60,-

Trimbeurt kittens

Kittens tot 20 weken maken op een speelse manier kennis met alle voorkomende trimbehandelingen.

€ 35,-

Nagels knippen

Nagels knippen (zonder trimbeurt) kost € 10,- per kat. Dit bedrag doneer ik aan Stichting Zwerfkatten Nederland. Het verwijderen van ingegroeide nagels (icm een trimbeurt) kost € 10,- bovenop het tarief van de behandeling.

€10,-

Vlooien en Teken

Teken worden tijdens een trimbeurt (vanzelfsprekend) verwijderd. Als er meer dan 3 teken moeten worden verwijderd geldt een toeslag op het tarief van de behandeling. Als de kat tijdens de behandeling vlooien blijkt te hebben geldt een toeslag van €25,-. U ontvangt dan van mij een uitgebreide instructie over vlooienverwijdering en vlooienpreventie.

€25,-

Producten

U kunt bij FeliPien ook vachtverzorgingsproducten aanschaffen zoals een goeie kam of borstel.

Vanaf € 10,-

Adviesgesprek (max 10 min.)

Adviesgesprek kattengedrag in combinatie met trimbeurt.

Gratis

Videoconsult

Videoconsult kattengedrag: Vragenlijst, adviesgesprek via Skype, FaceTime of Whatsapp Video en kort behandelplan.

€ 145,-

Uitgebreid consult

Uitgebreid consult kattengedrag: Vragenlijst, huisbezoek, adviesgesprek en uitgebreid behandelplan met nazorg.

€ 195,-

FeliPien: geknipt voor katten!